App

Prijs
50,00

Online Coaching

Een professionele coach, voedings -en trainingsschema 24/7 binnen handbereik. Online Coaching is een digitale stok achter de deur en bevat een compleet maandelijks programma om succesvol van A naar B te gaan. Alle schema's ontvang je via een fantastische app waarmee je direct in verbinding staat met je coach.

Prijs
300,00

Time To Transform in 30 Days ONLINE

Time To Transform in 30 Days ONLINE

Begin het nieuwe jaar met een Transformatie. Vanaf 1 januari kan je 30 dagen deel maken van een groep die vaarwel zegt tegen zijn/haar oude "ik" en onder intensieve begeleiding de stappen neemt naar de verbeterde "ik".

Time To Transform in 30 Days ONLINE is een uniek online programma op gebied van training, voeding en mindset. Ben je klaar voor definitieve verandering? Meld je dan snel aan!

Prijs
60,00

4 Weeks Clean Eating Plan

De oplossing voor een gezonder leven altijd binnnen handbereik. Het 4 Weeks Clean Eating Plan is een compleet plan met vele gezondheidsvoordelen. Meer energie, een gezond gewicht en een betere huid. Daarnaast hoef je niet meer na te denken over wat je moet eten want het Clean Eating Plan bevat voor een maand lang elke dag heerlijke gezonde gerechten die makkelijk te bereiden en betaalbaar zijn. De verassend lekkere recepten zijn samengesteld door een sportdietist en je ontvangt dit waanzinnige plan via een handige app. Via de app kan je 24/7 vragen stellen aan je voedingscoach en heb je je boodschappenlijst altijd op zak. Eat clean, feel good.