Veelgestelde vragen

FAQ

 • Wat zijn de algemene voorwaarden?

  De algemene voorwaarden vind je hier.

 • Wat is een bootcamp?

  Fitmundo's bootcamp is gericht op het stimuleren van vetverlies, spiertoename en algehele conditie voor mannen en vrouwen. Je verbrandt bij de bootcamp calorieen in de buitenlucht en werkt aan kracht, lenigheid, coordinatie en snelheid op je eigen niveau. Elke week wordt er een nieuwe professionele training gemaakt die o.a. bodyweight exercises, sprintjes, core oefeningen etc. bevat. Je voelt je gegarandeerd al gauw fitter , sterker en blijer!

 • Hoe start ik met bootcampen?

  Registreer je eenmalig via onze website voor het aanmaken van een account.  Schaf vervolgens  een bootcampkaart naar keuze aan via de kaartverkoop op de website.  Je bent nu lid van Fitmundo en kan vanaf nu online reserveren voor de elke gewenste locatie en direct starten met bootcampen. Veel bootcamp plezier!

 • Kan ik eerst een proefles volgen?

  Ja, dit is mogelijk door een mail met je verzoek  van de gewenste datum en locatie (zie rooster op de website) te mailen naar: info@fitmundo.nl  Je zal hiervan een bevesting mail voor deelname van de proefles ontvangen.

 • Is er een aparte bootcamp voor beginners en gevorderden?

  Onze bootcamp traingen zijn voor iedereen toegankelijk. Zowel beginners als gevorderden kunnen de oefeningen op hun eigen tempo en niveau uitvoeren. We zorgen er tevens voor dat de groep altijd bij elkaar blijft dus je kan nooit achterlopen op de groep. Zo werkt elke bootcamper aan zijn/haar eigen uitdaging.

 • Wat trek ik aan naar een bootcamp?

  Makkelijk zittende sportkleding en goede sportschoenen. Trek sportkleding aan die vies mag worden. In de winter adviseren wij meerdere laagjes aan te trekken die je makkelijk aan en/of uit kan trekken.
  NEEM OOK ALTIJD EEN FLESJE WATER MEE!

 • Hoe lang duurt een bootcamp workout?

  De complete bootcamp workout duurt 1 uur. We verzamelen op elke locatie 10 minuten voor aanvang.

 • Hoe lang is mijn 10-rittenkaart geldig?

  Deze heeft een geldigheidsduur van een jaar lang, als deze aangeschaft zijn via de webshop van Fitmundo. 

 • Wanneer kan ik instromen?

  Het hele jaar door op elk gewenst moment. De bootcamp is zo ontworpen dat je als beginner op je eigen niveau de oefeningen kan uitvoeren en zo op je eigen tempo je conditie en kracht kan opbouwen. Gevorderden kunnen ook direct instromen en op hun eigen niveau "genieten" van onze high intensity bootcamp workouts.

 • Hoe meld ik mij af voor een bootcamp?

  Je kan je reservering annuleren via de annulerings knop die je vindt bij je gemaakte reservering op onze website. Nadat je op deze knop hebt gedrukt ontvang je automatisch je rit terug, mits deze geannuleerd binnen 3 uur voor aanvang van de bootcamp training.  Bij minder dan 3 uur voor aanvang van de training graag z.s.m. afmelden via de mail: info@fitmundo.nl of per sms: 0619175868. 

   
 • Mag ik deelnemen aan elke gewenste locatie?

  Ja, je bent na inschrijving welkom op elke gewenste locatie.  De verzamel loatie wordt vermeld nadat je bent aangemeld voor de gewenste bootcamp.

 • Kan er iemand anders op mijn rittenkaart/ periodekaart reserveren?

  Nee. Je rittenkaart/ periodekaart is persoonsgebonden. Alleen jij kan dus op jouw account reserveren.

   
 • Gaat de bootcamp door als het regent?

  Ja, de bootcamp gaat altijd door, ook al het regent.  Als het onweert, en dit gevaarlijk dreigt te worden,  lassen we een pauze in voor ieders veiligheid en hervatten we de les zodra de bliksem weer op een afstand is  van meer dan 1500 meter.

 • Mag ik bootcampen als ik zwanger of geblesseerd bent?

  Neem in beide gevallen voor advies eerst contact op met je huisarts of fysiotherapeut. Als je zwanger bent, terugkomt uit een zwangerschap of een lichte blessure hebt, geef dit dan vooraf door aan de trainer. Zij kunnen dan eventueel zorgen voor (lichtere) vervangende oefeningen.

 • Waar kan ik mijn tas /spullen kwijt?

  Op de plek waar we bootcampen leggen we de spullen bij elkaar neer. De bootcamp vindt naast je spullen plaats dus je hebt er duidelijk zicht op. Fitmundo is niet verantwoordelijk of aansprakkelijk voor schade en/of diefstal. We raden je dus aan om je waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis te laten.

 • Is er een zomer/ winterstop?

  Nee, bij Fitmundo gaan de bootcamptrainingen het gehele jaar door!

 • Wat gebeurt er als een training wordt geannuleerd?

  We laten je dit per mail weten en als je je telefoonnummer in ons systeem achterlaat ontvang je ook een sms. Zorg er dus voor dat je gegevens van jouw account volledig zijn, zodat we je altijd kunnen bereiken.