4 kruiden die je helpen afvallen

Blog

4 kruiden die je helpen afvallen

Gepost op 06-12-2014

1- De nummer 1 is en blijft groene thee. Een boost voor je metabolisme en het versnelt het verbranden van vet. Je kan groene thee drinken maar het is ook verkrijgbaar in capsules. Aan 800 mg heb je voldoende. Consumeer je meer dan kan dit diarree veroorzaken.

2- Kaneel heeft een heerlijke smaak en is ook nog eens goed voor je. Het zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel en kan je helpen bij het afvallen. Het verhoogt namelijk je metabolisme en het verbeterd de stoelgang. Het heeft een antibacteriele werking en kan gezien worden als een natuurlijke antibiotica. Wist je dat kaneel ook zeer effectief is tegen parasieten, vooral Candida. Voeg dus met een gerust hart kaneel toe aan je voedsel als je zeker weet dat je er niet allergisch voor bent.

                                                                    

3- Ginseng heeft net als groene thee ook gewichtsverlies voordelen. Wederom een boost voor je metabolisme en ginseng geeft je extra energie. Groene thee en Ginseng zijn geen wondermiddelen maar kunnen zeker een helpende hand zijn om je dieet volledig te benutten.

4- Guggul, ook wel Indische mirre genoemd is een hars uit de schors van een boom. De geur ervan wordt vaak gebruikt in wierook en parfums. Het wordt onder andere gebruikt tegen obesitas en reuma in de Ayurvedageneeskunde. Het kan de hoogte van slechte cholesterol drastisch verlagen, spier en gewrichtspijn verminderen en helpt je sneller afvallen als je op dagelijkse basis inneemt tijdens een koolhydraatarm dieet.

Welke kruiden raad jij aan en waarom?